Yeni Nesil Girişimcilik ve İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi -

1.   Yeni Nesil Girişimcilik ve İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Duyurular

4 Nisan 2018 Prof. Dr. Thomas Russell Gillpatrick ile Pazarlama Söyleşileri

Portland State Üniversitesi’nden misafir öğretim üyesi olarak üniversitemizde bulunan Prof. Dr. Thomas Russell Gillpatrick ile pazarlama söyleşileri etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Prof. Dr. Thomas Russell Gillpatrick ile Pazarlama Söyleşileri

Portland State Üniversitesi’nden misafir öğretim üyesi olarak üniversitemizde bulunan Prof. Dr. Thomas Russell Gillpatrick ile pazarlama söyleşileri etkinliği 4 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirildi.
Öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin katılım sağladığı, genel konusu Pazarlama ve İnovasyon olan söyleşide, inovasyonun müşteriler için değer yaratmada nasıl kullanıldığını anlatan Gillpatrick, “İnovasyonun değer yaratma etkisi ile birlikte birtakım iş alanlarında köklü değişimlere neden olabiliyor. Bu köklü değişimler de bazı iş alanlarını yok edebiliyor. İş dünyasında her kriz yeni fırsatları beraberinde getiriyor ve inovasyonlar kendi yaratacakları iş imkânları ile beraber ortaya çıkıyor. İnovasyonun tanımının doğru bir şekilde yapılması gerekiyor. İnovasyonu “değer yaratan fikirler” olarak tanımlayabiliriz. Yaratılan yeni fikirler de, müşterilerin satın alma algılarını değiştirebildiği ve pazara yön verebildiği sürece bir anlam ifade eder” dedi.
Portland State Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Thomas Russell Gillpatrick ile gerçekleşen söyleşi etkinliği sonrası kendisine katılımlarından ötürü plaket takdim edildi.