Yeni Nesil Girişimcilik ve İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi -

1.   Yeni Nesil Girişimcilik ve İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Duyurular

Tedarik Zinciri Semineri

07 Mart 2018 tarihinde Tedarik Zinciri Semineri Yeni Nesil Uygulama ve Araştırma Merkezi Bünyesinde gerçekleşmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet Gümüş ve Yrd. Doç.Dr. Hülya Yılmaz tarafından düzenlenen "Tedarik Zinciri" semineri 07 Mart tarihinde  Rektörlük Konferans Salonu’nda  Yeni Nesil Uygulama ve Araştırma Merkezi Bünyesinde gerçekleşmiştir.
     Yıldız Holding Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Nazmi Civil katıldığı seminerde Liderlik, İş Hayatında Başarı ve Tedarik Ziciri konuları hakkında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevapladı.
     Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği, seminerin sonunda İ.İ.S.B.F. Dekanı Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ tarafından Sn. Nazmi CİVİL’e plaketleri takdim edilip, kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür edildi.