1.Uluslararası Kadın Girişimcilik Konferansı’nın hazırlık sürecine yön vermek amacıyla düzenlenen değerlendirme toplantısı, Prof. Dr. Tarık ÇAKAR öncülüğünde başarıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda; konferansın vizyonu, hedef kitlesi ve uluslararası etki alanı kapsamlı şekilde ele alınırken, kadın girişimciliğinin güçlendirilmesine yönelik yenilikçi yaklaşımlar üzerinde duruldu. Katılımcılar, konferansın akademik ve sektörel katkılarını artıracak önerilerini paylaşarak organizasyon sürecine değer kattı.
Uluslararası düzeyde kadın girişimciliğini desteklemeyi ve güçlü iş birlikleri oluşturmayı amaçlayan konferansın, bilgi paylaşımı ve ilham verici başarı hikâyeleriyle önemli bir platform olması hedefleniyor. Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı, konferansın nitelikli ve etkili bir organizasyon olarak hayata geçirilmesi adına önemli bir adım oldu.